Jytiblog

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Superviikonloppua

Vaikka lotossa ei tullutkaan kuin taas kerran se 2+1 oikein, on viikonloppu ollut mitä mainioin. Lauantai alkoi tietenkin Pikku Kakkosen aamulla ja siellähän se Veera olikin. Siinä on muutenkin kivoja ohjelmia, joista Pipsa Possu ja Eppu ja Nuppu ovat tällä hetkellä parhaimpia. Tuo Pipsa taitaakin tulla sunnuntaina, mutta on se vaan niin hyvä.

Aamupäivällä sateli inhottavaa tihkua, joten päätin jäädä sisälle tarkkailemaan pyykkien kuivumista. Kaverini lähti urhoollisena pyöräilemään ja ostamaan torilta herkkuja, eli suppilovahveroita ja mustaamakkaraa. Kotona gourmantti kaverini loihtikin oikean herkkuaterian. Oliskos sälli käynyt Polkkapossun sivuilla...

Lihaperunasoselaattikkoa mustalla makkaralla, olkaa hyvät!

Iltapäivällä sitten räjähti. IIIIIIHAAAAANA E-täti oli tullut Helsingistä Mammulle. Neljän päivän ja neljän yön piinaavan odotuksen jälkeen täti oli saapunut! Voi sitä riemun päivää. Päiväunien jälkeen lähdettiinkin pikapikaa Mammulle kahvikutsuille. Iskän pyörän pakkari vaan raikasi lauluista, kun kaverukset sotkivat pyörällä pitkin Tampereen märkiä katuja.

Mammulla oli muitakin vieraita ja siellä pitikin sitten pitää "koosertti", jossa taasen lautettiin tutut ikivihreät. Pianon korjailujen jälkeen (kiitokset korjaaja Puuha-Petelle!) "koosertti" aloitettiin "Tuiki Tuiki tähtösellä", jonka jälkeen kuultiin klassinen "Hämä hämä häkki". Vieraiden jo siirtyessä kahvipöydän ääreen kuultiin vielä lopuksi sikermä "Kierrän Lauluni Kippuraan-Tuiki Tuiki Tähtönen"

Kahvittelun jälkeen olikin E-tädin hieno yllätys. Täti oli hankkinut Tukkimies-kaupan "Banaanipäiviltä" vesivärit. Tästä en sen enempää kommentoi, kuva puhukoon puolestaan.

Lauantai oli ihana päivä kaiken kaikkiaan ja huomenna päästään vielä uimahalliin. Itse kyllä taidan jättää väliin, kun kuulin että ne ankat siellä ovatkin kumia...

4 Comments:

  • Lihaperunasoselaatikko mustallamakkaralla, nam! Jos jää yli, niin tänne saa tuoda. Itse olen syönyt koko viikon teidän jääkaapista emäntäpiikani hakemia lihapullia, mustanmakkaran kera. Tosin emäntäpiika huijasi ja jatkoi herkkua vihanneksilla ja perunalla.

    Sade yök, kylmyys kauheaa.

    Napu, todellinen lady ei pissaa kylmään ja märkään maahan

    By Anonymous Anonyymi, at 16/10/06 01:08  

  • Jo tosihemmo pitää nenästään kiinni kakalla!

    By Blogger Jytiili, at 16/10/06 13:09  

  • Täällä Turussa ne yrittää väittää, että ryynimakkara olisi muka vähintään yhtä hyvää kuin mustamakkara. Ei uskota. Seuraavan kerran kun on mustamakkaraa ruokana, saa kutsua kylään :)

    By Blogger Polkkapossu, at 16/10/06 19:37  

  • Tammelan tori on auki ma-la. Ei muuta kuin tervetuloa! Ja tietenkin polkkakaveri mukaan!

    By Blogger Jytiili, at 17/10/06 12:15  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!