Jytiblog

maanantaina, syyskuuta 25, 2006

:- ) & :- ( kerrakseen

Lauantai oli kaksivaiheinen päivä. Ensin kävin salaa jääkaapilla ja mitäs sieltä löysinkään. Kassskasss, jokuhan oli selvästi tehnyt hirveän kasan lihapullia! Voi tuota nautinnon päivää, ne ovat melkein yhtä hyviä kuin sorsat...













Sitten tapahtuikin pien murheenkryyni sille hupsulle pyöreäpäiselle pojalle. Pyöräillessä kun kuulemma ei voikaan kääntää tankoa koko ajan edestakaisin. Siitähän seuraa KRASH, ja taas paikkaillaan...






Jalkapallo on yksi intohimoni. Omistan hienon Jytiilijoukkueen, jonka menestys VI-divisioonassa


on ollut viime aikoina ohdakkeista. Voi sitä murheenkryyniä, kun joukkueeni hävisi taas launataina. Nyt niukasti vain 2-3. Petri Tokkonen onneksi alkaa näyttää parempia otteita. Suosittelen harrastusta muillekin. Alkuun pääsee tosi helposti ja voin hyvää sorsapasitia vastaan antaa muutavan kullanarvoisen vinkin. Käypä tutustumassa ja hanki oma joukkue.

Sunnuntaina kaverini pääsi uimahalliin. Poislähtiessä uimahallin pukukopissa oli kuulemma käyty seuraavanlainen keskustelu:
Poika: -Mitä isä laittaa, se ei ole rasvaa?
Isä: -Se on dödöä, sitä laitetaan kainaloon ja sitten ei isä haise pahalle.
(hiljaisuus)
Poika: -Äidin pitäisi laittaa sitä!

Näin tällä kertaa. Taidanpa lähteä katsastamaan ystäviäni sorsia...

3 Comments:

  • Voi voi sitä haisevaa äitiä... Taitaa olla pyöreäpäisellä kaverilla vähän herkistynyt hajuaisti? Täällä pyörii sellainen huhu, että siellä olis sunnuntai-iltana nautiskeltu pannukakkuja. Miten on, riittikö niitä vihreälle sankarillemme?
    Tv. K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 25/9/06 14:07  

  • Terve Jytiili,
    suosittelen, että pyöreäpäisen kanssa tutustut kirjaan: Euroopan matelijat ja sammakkoeläimet, Tammi 1978. Voi löytyä sukulaisia.
    Aapi suosittelee äidille Rexonaa, jolloin on aina tilaa vielä yhdelle.

    By Anonymous Anonyymi, at 25/9/06 14:56  

  • Itse en asiaa ole huomannut, mutta toisaalta minun ja lajitoverieni hajuaisti on heikko, koska olemme muissa aisteissa, kuten lukmisesa ja kiroijtamisesa, suuperiooreja muihin veratuna.

    By Blogger Jytiili, at 26/9/06 23:02  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!