Jytiblog

torstaina, lokakuuta 12, 2006

Saaataaa Saataa, lits lits läts!!


Tässä eräänä päivänä kaverimme halusi välttämättä lähteä pyöräilemään. Vettä tuli aikalailla, mutta sehän ei menoa haitannut.

Pyörän vaijerilukko avattiin ja jätettiin kiinni pyärätelineeseen. Pyörä lähti tarmokkaasti liikkeelle, mutta yhtäkkiä se pysähtyi ja alkoi kuulua niiskutusta. hetken kuluttua tuli vastaus:

"Tuolla lukolla on ollut vähän ikävä minua, se haluaa tulla mukaan!"

Eipä siinä sitten auttanut muu kuin ottaa uusi ystävämme vaijerilukko mukaan...

Pyöräretkemme jatkui aina Isoon Puistoon. Isossa Puistossa on kiemuraliukumäki, josta yleensä tullaan alas nän:
Kyseisenä päivänä päätimme kuitenkin olla käyttämättä liukumäkeä. Oli hieman kosteaa ja siksi ei viitsitty kastella peppua. Toisaalta löytyi jotain ehkä vielä ihanampaa.

LÄTÄKÖT!!!

Ja mikäs sen parempaa kun polskutella liukumäen alla. Itse kyllä tykkäisin enemmän katsella sorsien polskuttelua hyvässä höyryävässä liemessä. Siitä tulikin mieleeni, että löysin muuten oivan ystävän täältä bittimaailmasta. Kaverilla taitaa olla aatemaailma kohdallaan.

Jaahans täytyypä taas lähteä tekemään jotain lokoisaa. Päätänpä päiväisen bloginin pieneen keittössä käytyyn keskutseluun:

- Äiti laittaa muumityynyliinan tämän tyynyn päälle ja sinä sitten laitat sen sänkyyn.
- Ei! Äiti ottaaa tyynyn. Sitten Äiti laittaa siihen kissankellotyynyliinan. Sitten minä otan
tyynyn. Sitten minä laitan sen sänkyyn. Sopisikos sellainen järjestely?

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

1 Comments:

  • Olitpa kateissa Jytiili kun yhtenä aurinkopäivänä pikkukaverisi kanssa mentiin metsäretkelle virkistys-ja opiskelumielessä.Et siis päässyt mukaan, mitäs piileskelit.Matkaan lähdettiin haalarissa ja lippalakissa ja erilaisia keruita varten mukna oli pieni punainen perintömatkalaukku,siihen sopi kerätä retkimuistoja. Kaverisi etsi maaeläimiä, lopulta löytyi kohmeinen etana. Sanoin, että se on vähän niljainen, johon pikkukaveri hetken päästä: sinä olet mummi niljainen, otin sen kohteliaisuutena. Opiskeltiin pihlajanmarja ja sammal ja haperosieni ja kertailtiin tuttuja puita.Nautittin hienosta päivästä, joka jatkui remonttitöissä mammulla. Yritähän olla esillä seuraavana retkipäivänä. Lauantaiterveisin mummi täällä kaukana kaukana

    By Anonymous Anonyymi, at 14/10/06 13:31  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!