Jytiblog

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Pitkä aika, ei merta

Niinpäs niin. Kauhea tohina on ollut päällä, enkä ole tarkeiltä afääreiltäni kerinnyt ollenkaan laittamaan kuulumisia. No nyt niitä sitten tuleekin oikein roppakaupalla.

Viime viikko olikin tosi jännä ja tapahtumia täynnä. Mukava ystäväni oli taas asiantunteva seuraavassa laulussa. Tapahtumapaikka Prisma, perjantai-iltana:

Isä laulaa mukavaa Nalle Puh -laulua englanniksi:

- Winnie the Pooh,
Winnie the Pooh,
Tubby little cubby all stuffed with fluff... jne

Siirytään jo maitohyllyille kunnes yhtäkkiä osotoskärryjen pakkarilta lähtee laulu soimaan tutulla sävelellä:
- VIINI LOP-PU, VIINI LOP-PU


Perjantai oli muutenkin jännä päivä, koska kaverini tapasi Tuttiritarin
Tuttiritari oli aaivan ihana, vaikka hieman jännittikin, koska tuttiritarin linnaan jätettiin kaikki tutit. Tuttiritari vie ne sitten oravavauvoille.
Mutta oli se ritari aika kiva, sehän olikin tuonut kotiin rummun tuttien tilalle. Ja kun se kaveri on päivähoidossa, niin arvatkaas kuka rummuttaa...






Kaverini pääsi myös sunnuntaina paloasemalle tutustumaan. Riemukastahan siellä oli. Paloautoihin pääsi siälle ja tällä kertaa paras paikka oli tietenkin nostolava-auto, jonka korissa oli mukava leikkiä ja pelastaa esimerkiksi Muumilaakso.

1 Comments:

  • Kyllä niitä lauluja ja omia sanoituksia kannattaisi alkaa levyttää. Hittimateriaalia. Ja nythän Jyti voisit lisätä niihin vielä rumpusoolojakin.
    Terv. K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 4/10/06 23:07  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!