Jytiblog

tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Uusia tuttavuuksia

Eilen terhakka ystäväni kävi Mammun luona kahvikutsuilla. Siellä oli myös kylässä lähistöllemme muuttanut sukulaistyttö, joka ennen asui "niiiin kaauukana". En kyllä muista missä. Mutta mukavaa seuraa hän kuulemma on ja joskus taitaa tulla poikkeamaan minuakin katsomaan.
Erityisesti hän piti ystäväni lauluista, joista nyt voi mainita "Tuiki tuiki tähtönen" -kappaleesta tehdyn long extended -version. Hieno homma ja tervetuloa minuakin katsomaan!

Mutta tässä tulee pieni jymy-yllätys! Ette ehkä tiedä, mutta tämän Mammun luona asuu myös minun kaaauukainen sukulaiseni. Hän on hyvä pärisemään, muuten keskustelu hänen kanssaan on kovin yksitoikkoista. Tässä on ensimmäinen koskaan otettu kuva tästä viekkaasta vaanijasta.









Haluan tässä yhteydessä myös esitellä toisen hyvän ystäväni Pnun (lausutaan Panu, en tiedä miksi...) Hän on hyvin viekas ja ilmeisesti hyvin varakas karhu. Myöskin hän on hyvin tarkka unistaan, joten en uskaltanut ottaa kuvaa salamalla. Hän on jo siirtynyt taustavaikuttajaksi bisnesmaailmassa, mutta on silti edelleen putun johtava maahantuoja ja tukkukauppias. Tässä kuvassa kaverimme ottaa rennosti.

Jaahas, televiossa näkyvä Emirates-stadionin yleisö näyttää hyvinkin tyytyväiseltä. Onkohan siellä avattu se sorsa-barbecueravintola. Ystäväni Freddie Ljungberg (muotovalio hänkin) halusi tänään olla vaihdossa, että pääsisi testaamaan uutta ravintolaa. Pitääpä lähteä googlaamaan löytyiskö menu jostain...

1 Comments:

  • Kiitos, Jyti, muotovalion kuvasta. Kummasti piristi toimiston tyttöjen aamua. onko pyöreäpäinen hassu poika suunnitellut levyttämistä? Saattaisi Tuiki tuikin long extended versio olla myyntihitti tietyissä piireissä tai esim. mitä mainioin joululahjaidea.
    Tv. K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 27/9/06 09:58  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!