Jytiblog

keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Päiväkodin lapset ovat pihalla taas...

Yksi suosikkipäivästäni on aina, kun pääsen hassuttelevan pojan kanssa päiväkotiin.


Sielää on ainaa yhtä ihanaa. Kylläpäs alkoikin laulattaa...
No niin, siis päiväkotihan on sellainen paikka, että ensin sanotaan aamulla, että "Ei mennä päiväkotiin" ja sitten iltapäivällä kun meitä tullaan hakemaan, niin sitten ei haluta lähteä ja heittäydytään maahan makaamaan. Se on aika hauskaa, koska makoilu on yksi lempiasennoistani.

Kun päiväkotiin mennäänn, niin ensin syödään aaaamiaista, sitten leeeiikitään ja laaauletaan. Touhuillessa alkaakin mukavasti nälättämään ja sitten saadaankin taas ruokaa. Päiväruoka on kenties paras ateria, koska sen jälkeen saa aina pastillin.

Minäkin olen viihtynyt hyvin päiväkodissa, mutta näin vanhempana tarvitsen hieman enemmän lepoa. Siksi olenkin saanut siellä ihan spesiaalin paikan itselleni.

Päiväkodissa on aina kivaa ja siellä on paljon kavereita sekä tietenkin loistavat päiväkodin tädit. Yksi päiväkodissa opittu asia, mitä tuon kaverin isä ja äiti arvostavat on tietenkin kailotus. Kaikki mitä pitää sanoa, pitää sanoa kovalla äänellä, että asia menee perille. Kotonakin tuntuu jo ihan päiväkodilta kun laulut ja lauseet raikaa ja rumpu paukkuu.


Yksi vähän huonompi puoli päiväkotireissuissa on. Leikkiessä siellä tulee aika likaiseksi ja välillä joudun tänne outoon vesikaruselliin. Se ei ole kauhen mukavaa, koska sinne ei saa ottaa eväitä mukaan.

3 Comments:

  • moro,
    kun nyt olen kaverini kanssa päässyt Uudenmaan iloihin, niin nautinpa olostani.Automatka oli pitkästyttävä, vaikka pikkukaveri viihdytti laulamalla joistaikin karhuista, jotka meni sienimetsään.Sinänsä OK, mutta olis voinut laulaa jyteistä. Mutta päästiin tänne perille ja täällä saatiin kissatadilta KARJALLANPIIRAKOITA. Kissa oli valkoinen ja pelottava. Mutta PIIRRAKAT taivaallisia.Melkein sorsien veroisia.Täällä saan nukkua isojen kummallisten MUUMItyynyjen seassa. Jytin puolesta kirjaili tämän yksi mummi

    By Anonymous Anonyymi, at 5/10/06 21:17  

  • Hei vaan pieni pyöreäpäinen poika ja se komea pikku mies. Polkkapossu on iloinen saadessaan uusi polkkavia kavereita.

    Mukavaa luettavaa muutenkin.Laavumme ylipäällikköttären kanssa hymy oli herkässä. Ja terkut myös sorsien ylijohtajattarelle.

    By Blogger Polkkapossu, at 6/10/06 11:57  

  • Kastuminen on kauheaa. Kylmyys ja kastuminen vielä kauheampaa. Onneksi minua ei koskaan laiteta vesikaruselliin. Kaikki kadut voisi kattaa.

    Lady N. Apu

    P.S. Terkkuja perintötrinsessa Kiriltä ja sidekick Mansikalta Ella. F. Anttilalle ja pyöreäpäiselle pojalle.

    By Anonymous Anonyymi, at 9/10/06 12:04  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!