Jytiblog

keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Villasukkia hampaille!

HAAAALLOOOOO!

Elossa ollaan edelleen. Pahoittelen liian pitkä katkosta faneilleni, mutta minun täytyi tuo tiedottajani pistää järjestykseen. Okei, työkiireitä voi olla, ja jopa ihan todellisiakin. Yksi hieno asia oli tetenkin tiedottajan vierailu Viipurissa lastenkodissa, johon hän kävi viemässä Leinolan koulun ja päiväkodin lasten lahjoittamia joululahjoja. Vaikka puitteet ovatkin hieman ankeat niin se ei lapsia haittannut. Meininki kodissa oli iloista ja lapset olivat innoissaan lahjoista.
















Toisaalta täytyy aina muistaa kuka on pomo ja pomon egoa pitää pönkittää tai muuten joutuu Jytiilin tuiman katseen alle.



Paljon on tapahtunut ja joulusuunnitelmatkin ovat menneet ihan uusiksi. Olen lähdössä jouluksi pienen pojan Amerikan serkkua tapaamaan tuon vähän isomman sorsalammen toiselle puolelle. Joudumme kyllä ottamaan mukaan myös tuon laiskan tiedottajan, joten kenties jotain matkakommenttejakin saadaan aikaiseksi.





Lopuksi pieni jouluinen kommentti keittiöstä, jonka pöydälle
oli juuri jätetty jäisiä torttutaikinalevyjä sulamaan.

IIISKÄÄÄ!!! Mun hampaille pitäis laittaa
villasukat!

3 Comments:

  • Ihanaa, Jytiili, että olet palannut! Nyt tuntuu taas työpäivät iloisilta ja lyhyiltä. Hauskaa matkaa ja muista tilata jo etukäteen sorsaa ateriaksi lennukoneeseen!

    T: K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 13/12/06 10:48  

  • Hyvä Jytiili,

    Sano sille pienelle naputtajalle, että lämpö on hyvästä, vaatetus pahasta. Ei pidä syödä kylmää ruokaa. Siksi minä tulen mukaan Amerikkaan, siellä on kuulemma lämmintä.

    Parhain terveisin,
    Napu,
    putueläinten ylimmäinen suolestaja

    By Anonymous Anonyymi, at 13/12/06 13:26  

  • Kyllähän pikkumiehen käsityötaitoinen äiti nopsasti kyhää villasukat hampaille kun ei tarvitse edes tehdä kantapääätä.
    Epäilenpä Jytiili, että lennukoneessa ei ole saatavilla sorsapaistia, kannattaisko jäädä kotiin sorsajahtiin.
    Mikset ollut juhlissa mukana, kun pikkumies lauloi kahdesti mikrofoniin"Tuiki,tuiki..."? Oli itkettävä elämys ainakin mummille. Samoin maahan asti ulottuvat kumarrukset.

    By Anonymous Anonyymi, at 13/12/06 19:38  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!