Jytiblog

torstaina, helmikuuta 01, 2007

JIIIIIIHAAAAA!!!!

IIhanaa, kaverini tervehtyi viime viikonloppuna ja sekös oli hienoa. Nyt onkin ollut menoa ja melskettä ja tarinaniskentä on jäänyt vähemmälle. Viikon varrella on vaihdettu kuulumisia ja uuteen tuttavuuteen on törmätty; ilmeisesti päiväkodissa on tästä mysteerisestä tyypistä puhuttu. Keskiviikko-saunan pukuhuonekeskustelusta voitte valistua, kenestä on kyse:


- Iskää.... kun me mennään takaisin kotiin niin voisikos iskä sanoa että
minulta on irrronnut hammas täältä (tunkee sormensa syvälle suuhunsa) ja se
pitäisi laittaa tyynyn alle.

- Ja mitäs sitten....

- Sitten tulisi se hammaspeikko ja minä saisin vähän rahaa...


Viekas pikku heppu tuo kaverini, vai mitä?


Viikonloppuna oli myös loistava sää ja sai minutkin mukaan pulkkamäkeen. Siellä oli vauhtia vaarallisia tilanteita, kuten pulkalla päin leikkitelinettä sekä sitten röyhkeästi pulkalla yli Jytiilin. Olisttepa nähneet kun pullistin samanaikaiseti kaikki lihasvoimani ja kaverini lensi pulkallaan kuuhun ja takaisin.

Viikonloppuna meillä kävi vieraitakin ja Kimmi-ystäväni (pienen kaverini käyttämä nimi tuosta salskeasta nuoresta miehestä) sai minutkin innostumaan vaaleista. Lyhyen pohdinnan jälkeen päätin itsekin lähteä ehdolle ja julkistin lyhyen ja ytimekkään vaalikampanjani.

Onneksi Kimmi on toisesta vaalipiiristä, koska muuten olisi noloa torpata hänet sivuun. Ei muuta kuin tsematsuita Kimmille ja lounaisessa suistossa asuville viksuille ystävilleni olen hieman kateellinen, koska he voivat äänestää Kimmiä vaaleissa.

Tunnisteet:


adopt your own virtual pet!