Jytiblog

perjantaina, tammikuuta 26, 2007

No voi...

Vieläkin kaverini on kipeänä. Eilen jo käytiin kokeilemassa muskarissa käyntiä, mutta eikös illalla ollut taasen tutut lukemat 38,6..... Todella ikävää kun ulkona on lunta ja ei pääse leikkimään. No, ehkäpä viikonloppuna voisi kokeilla. Onneksi sentään ruoka maistuu. Erityisen hyvää on kökkö, jota voi laittaa vaikka kerrosleipään tai sitten kauhoa suoraan lusikalla suuhun.


Leikkiminenkin on aina kivaa ja varsinkin kun sai uuden kassakoneen joululahjaksi. siinä on hieno liukuhihna sekä mikrofoni, josta voi kuulutella asioita, kuten "Voiko maksaa luottokortilla?" Mistäköhän kaveri on tuonkin lauseen napannut... Taitaa jäljet johtaa jonnekin, vai mitäs tiedottajani on asiasta mieltä?

Myös pieniä onnettomuuksia sattuu kun on kipeänä. Yllättäen toissapäivänä kiinalaiset syömäpuikot todettiin ovallisiksi leikkikaluiksi. Ensin niitä saa irrottaa toisistaan ja sitten niitä voi tunkea kaikkiin paikkoihin. Tällä kertaa niitä kuitenkin piti ensin tutkia vähän lähempää ja eikös taas käynyt niin, että kun kumarruttiin tutkimaan hienoa tikkua, niin kepin toinen pää osuikin kaapin oveen, jonka seurauksena tikku töksähti poskipään ja silmän alareunan väliin. Siitähän sitten saatiin haava aikaiseksi ja rumba oli valmis.

Löysinpä myös hengenheimolaisia netistä. Tiedottajani ei ollut kertonut minulle, että alyllisesti superioorimpeja hahmoja löytyy hänen suosikkisarjakuvastaan.

5 Comments:

  • Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    By Blogger Kirjeenvaihtaja, at 26/1/07 13:25  

  • Epähuomiossa pistin tuon edellisen kommentin. Kökkö näytti kiinnostavalta. Teillä on varmasti reipas viikonloppu tuloillaan :). Jos vaan kökköä riittää. Kirjeenvaihtajalle iskee VESO huomenna. Simpura.

    By Blogger Kirjeenvaihtaja, at 26/1/07 13:27  

  • Poistin siis kommentin. En pistänyt taskuun. Enkä kiven alle...

    By Blogger Kirjeenvaihtaja, at 26/1/07 13:28  

  • Kaikkien Napujen ja erityisesti the Napun mielestä kökkö on erityisherkkua.

    Napun sihteeri

    By Anonymous Anonyymi, at 29/1/07 01:18  

  • Toivottavasti Kirjeenvaihtajan VESO oli yhtä produktiivinen kuin tiedottajalla aikoinaan Kirkkotien oppimisinstituutissa. No, Pizza oli sinä päivänä hyvää, kiitos vaan köksänryhmälle.

    Napun kanssa voitaiskin järjestää Kökköbileet, njam!

    By Blogger Jytiili, at 29/1/07 11:18  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!