Jytiblog

lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Uudet vuodet, vanhat kujeet





Tervehdys taasen täältä isosta maasta, jossa pikkulinnutkin ovat variksen kokoisia. Saisivat kyllä olla enemmän sorsien kokoisia, mutta minkäs teet.



Viime viikolla minut jätettiin pahasti paitsioon, kun tiedottajani totesi olevansa loman tarpeessa ja päätti lähteä Washingtoniin katsomaan jääkiekkoa ja nähtävyyksiä. No, toisaalta vastassa olikin vain joku paju tai pihlaja, eikä niitä mehukkaita kavereita.


Matsi oli kuulemma yllättävän hidastempoinen, mutta onneksi showmeininki pelasti illan. Erityisesti 1. erätauon junnumatsi ja toisen erätauon "Snow globe" -juokuslipailu viehättivät.

jMontrealin pojathan homman kotiin veivät 4-1 ja Sakukin pääsi iskemään 5-3 ylivoimalla 3-1 maalin. Tiedottajani oli viettänyt mielenkiintoisia hetkiä katsomossa, koska liput olivat jonkun kausikorttifanin paikoilla ja tietenkin vierustoverit kannustivat henkeen ja vereen omiaan ja nämä dorkat fennomaanit Montrealia. Tuohon varoitukseen olisikin voinut lisätä vieraille, että varokaa myös kotifanien tappavia katseita.

Muutakin nähtävää siinä kaupungissa oli ja tuossa alla taasen hieman kuvakavalkadia. Sinänsä oli aikas historiallinen päivä kun se autoileva presidentti G. Ford oli kuollut ja kaikki liput olivat puolitangossa. Aluksi kyllä toimittajamme aikaansa seuraava kollega luuli, että liput ovat puolitangossa sen jytäävän tyypin muistolle. Mutta kenties olivatkin... Suuri Kummisetä on poissa, snif.

Myös tulevaa virka-asuntoani tiedottajana kävi kuvaamassa. Enää pitää joku pieni lakimuutos saada aikaiseksi, jotta pääsen tuonne vähän muuttaamaan maailmaa paremmaksi. Olen pestannut itärannikolta yhden kaverin ajamaan samaa asiaa, joten se tullee hoidetuksi muutaman vuoden sisäällä.


Mielenkiintoisa valkoposkisia siivekkäitä tai jotain sellaisia oli tuon hassun tolpan juurella. Muutenkin siivet olivat kovasti toimittajani mielessä, koska ehti käydä jännässä peltisiivekkäiden museossa. Itse olisin kyllä mielläni mennyt eläintarhaan tutkailemaan sorsien uljasta dynamiikkaa. Tässä kuitenkin muutamia kuvia hoopon näköisistä laitteista. Tutkisivat enemmän sorsien anatomiaa, niin eivät olisi noin klonkon oloisia.

Kaverinikin on ollut hyvällä tuulella ja tällä hetkellä on keksinyt uuden tavan päästä pälkähästä. Olkapäät korviin ja söpöily päälle on saanut aikaan jo muutaman hellämielisemmän nuhtelun aikaiseksi. Korkeammilta tahoilta kuitenkin muistutetaan, että söpöileminenkin saattaa kulua loppuun. Myös musiikkipuolella saimme kuulla uutta tuotantoa; orientaalista New Agea kappaleella "Kiiiiinassaa oli keisaariiii, tsing-tsang-tsong" (repeat chorus x 234 432)

Seuraavaksi ohjelmassamme onkin retki vuoristoon johonkin papiljottikaverin kantakylpylään, mutta siitä enemmän toisella kertaa.

2 Comments:

  • Terkut teille. Täällä vietellään vuodenvaihde kotona puolirauhallisesti, kuinkas muuten. Saa nähdä, miltä maistuu, ajattelin pian laittaa pakkaseen jäätymään vaniljaisen kuohuviinisorbetin, jota sitten mutustellaan omenakompotin kanssa.

    Sorsat ovat muuten vallaneet edustapuiston ja marssivat eilenkin rintarinnan parijonossa ikkunaamme silmäillen. Skeeri.

    By Anonymous Anonyymi, at 31/12/06 07:56  

  • Tervehdys sinne toiselle rannalle. Täällä vasta paistelaan aamupannukakkuja kun siellä jo valmistaudutaan iltapäivädrinksuihin. Täällä keskitytään texmex-uuteenvuoteen quesadillojen ja margaritojen parissa. Lisäksi suklainen juustokakku on jo tehty mummin toimesta. Njamiskuukkeli!

    By Blogger Jytiili, at 31/12/06 15:43  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!