Jytiblog

sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

"Neljä pientä ankkaa lääähti leeeiikkimään, vuuoorteeen taaakse kaaauuaaas pooiis...

... Äiti ankka saaanoi eettää KVAAK KVAAK KVAAK, muuttaa vaaiin kaaksi tuuli taakaisin."

Tuo on kaverini yksi parhaista lauluista. Itse aina pohdin mihin ne kaksi jäi, mutta legendan mukaan isä ankka sanoi vielä seuraavassa säkeistössä KVAAAAAAAK!!!! ja kaikki tuli takaisin.

Joka tapauksessa yksi uljas eläin ja 5 vaappuvaa tyyppiä lähti eilen vuorten taakse katsomaan jotain vuoristokylpylää. Aamu alkoi tietenkin aamiasella paikallisessa. Pannukakkuja ja pekonia tuli ensimmäisen kerraan reissulla mätättyä. Sitten siirryimme katselemaan vanhan kylpylän kuumia lähteitä sekä maisemia.



Kuulemma herra Washingtonikin tapasi käydä täällä kylpemässä, joten hyvä paikka varmasti on. Hämähäkit tosin ovat hieman kookkaampia täällä päin.


Takaisin palattuamme odottikin iso yllätys. Paikallinen isäntämme oli käynyt metsästämässä ribsien koosta päätellen pari dinosaurusta ja grillaili niitä hienolla grillillä. Maku oli erinomainen. Ensin kahvimarinointi aamulla ja uuniin puoleksi tunniksi. Sitten illalla puolivalmiit herkut grilliin ja lopuksi pinnalle barbequekastiketta. Mitä tässä enempää kirjoittamaan, kun on kuviakin.

Kaverini on ollut innoissaan serkkunsa kanssa ulkona ja painikin alkaa jo onnistumaan. Varsinkin liukumäen alla saatta useinkin tapahtua pieniä painionnettomuuksia.

Joka tapauksessa serkun kanssa on tosi hauskaa, koska se osaa jo kaikkea mitä minä en osaa.


adopt your own virtual pet!