Jytiblog

torstaina, tammikuuta 18, 2007

SHHH!!! Musiikki alkaa!!


Eilen se tapahtui. Pienen kaverini kummitäti oli luvannut hänelle maailman ihanimman asian joululahjaksi ja nyt se tuotaisiin. Odottelin kärsimättömänä lahjakorttia "All you can eat -sorsaravintolaan", mutta petyin jo siinä vaiheessa kun en löytänyt edes googlaamalla yhtään sellaista ravintolaa.



Mutta kyllä sitä riemua seuratessa omat pettymykset katosivat alta aikayksikön. Nimittäin, kylläkin ilman minun lupaani, tuotiin asuntooni PIANO!!, eli viralliselta nimeltään "Aikuisten oikea piano".

Paino, eikun piano, on ollut kovassa käytössä ja kovasti on laulettu vanhoista ikivihreistä, kuten "Tuiki tuiki tähtönen" aina uudempii omiin sävellyksiin. Tämänhetkinen suosikkini on "Mammu meeeeni ostoksille - Mammu ooooosti kengät - Mammu meeeni ostoksille" -rallatus sekä ikisuosikkini jonka sanat menee jotenkin näin:




"Leeentoemännällä oooli kuuumisaaappaaaat jaaalassa,
jumpperijumpperijumpperijumpperi -kuuumisaaappaaaat jaaalassa.

Laaapseeet uivat käääsipohjaa leentokoooneessa,
jumpperijumpperijumpperijumpperi -käääsipoohjaa koooneessa!"

Myös muskaria on pidetty tasaisin väliajoin. Muskarin leikki- ja lauluosuus hoidetaan kotioloissa suhteellisen ripeästi, koska suurin osa muskarin ajasta on tuolien järjestelyä ja muskarilaisten paikalleen istuttamista. Kun paikat on jaettu, tarkastetaan ketä on paikalla ja aika usein Veera on myöhässä. Se suotakoon hänelle, koska tekee ehkä maailman parasta lauantaiaamun ohjelmaa. Vihkoon merkitään hyvin tarkasti läsnäolijat ja sen jälkeen päästäänkin aloituslauluun, jonka jälkeen alkaakin olla jo muskari ohi ja seuraava konseeetti alkaa.

Tuo piano on ihan yliveto asia, ja varsinkin tuo pieni jazzpianisti.


adopt your own virtual pet!