Jytiblog

maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Hiihtoloma läsähti

Ja niin siinä sitten kävi, että kun jotain oikein odottaa, niin siiten läsähtää sorsa tuulettimeen. No mitä on siis tapahtunut?

Kaverini on jo pidempään ollut vähän huonossa kunnossa ja yskä on ollut paha. Torstaina näppärä tiedottajani joutui jopa turvautumaan 112-numeropalveluun. Tänne kotiin pärähtikin pian kaksi mukavaa ambulanssimiestä auttamaan kaveriani, koska hänellä oli vähän hankala hengitellä. Iskän antama astmalääke auttoikin pahimpaan, mutta oli hyvä, että mukava lääkärisetä varmisti toipilaan kunnon. Kaverianikyllä vähän harmitti jälkeenpäin, kun ei nähnyt ikkunasta hienoja ambulanssin valoja.

Tänään oli vuorossa sitten tarkastuskäynti lääkärissä ja siellä sitten todettiin korvatulehdus ja keuhkokuume. Hassua kun kaveri ei ole ollenkaan kuumeessa ja silti keuhkot on. Outoja olette te tasalämpöiset!

Muistakaahan kokata wokkia ja äänestää Sorsanpaistajan sivuilla!

1 Comments:

  • Sisällä on hyvä olla, kun ulkona on kylmä (sihteerin huomautus kylmä = alle +20 astetta tyynellä ilmalla). Kipeänä ei sen sijaan ole niin kivaa, toivotamme siis kaikki pikkukaverille pikaista tervehtymistä ja paljon herkkuja toipilasaikana. Minullekin ne herkut kelpaisi, mutta sihteeri ei osaa annostella, vaan Mansu saa 4 kertaa enemmän ruokaa. Epäsuhtaista!!!

    Napu,
    ylimmäinen kaiken kylmän kammoaja

    P.S. Melkein lattianrajassa avautuva DVD:n luukku on aika jännä juttu.

    By Anonymous Anonyymi, at 28/2/07 12:50  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!