Jytiblog

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Hyvällä asialla


Tänään päikyssä oltiin hyvällä asialla. Kaverini pääsi tekemään jonkinnäköisiä Uni sef-nukkeja. Tämän kaupunkimme pienet päälliköt (koska minä rulaan täällä kuitenkin kaikkein eniten) ovat päättäneet kanssani osallistua tuollaiseen Unicef -vuoteen.

Kaverini lähti päikkyyn illalla ja siellä ensin ommeltiin nukkeja. Sen jälkeen kaverini kaverin isä pystytti nuotion päikyn pihalle ja sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Pullaa voikin laittaa jonkinnäköisen kepin päähän ja paistaa nuotiolla. Tässäpä vinkkiä Polkkapossullekin.

Mieleen tulee vaan, että jospa olisinkin itse mennyt mukaan päikkyyn ja tikkuun laittaisinkin murean sorsapaistin, mitäköhän päikyn tädit olisvat siihen sanoneet...

Tunnelmallisen illan jälkeen myös kotona jatkettiin experimentaalista kokkailua Polkkiksen tyyliin. Pizzataikinasta muodostui iiiihana......


ILVES!

Nii-in, ihan selvä ilves, aluksi se oli "kuule, sellainen e-lä-in: norkka", mutta siitä tulikin siis Ilves. Mitäköhän kaverini Raimo tuosta sanoisi. On muuten kaverilla aika uljaat sivut.

Lopuksi vielä hieman pääsiäisen uusia loruperinteistä maanantailta:

Virvon, varvon, tuoreeks terveeks,
palkka mulle, pitsa sulle!!!

2 Comments:

  • Niin että norkka. Jep jep. Heikki-setä muuten lupas järjestää ongintoa vaikka rojut onkin jo hankittu. Muuten siellä olis voinu olla sellaisia aarteita tarjolla kuten vanha huulipuna, tyhjä tulitikkuaski ja heijastin (leffasta eilen ilmaiseksi saatu).

    Mutta siis hienoa toimintaa! Uni sef!

    K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 7/3/08 12:33  

  • Haluaa nähdä kuvia uudelleen koristellusta sohvasta! Missä viipyvät?

    K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 14/4/08 16:25  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!