Jytiblog

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Töissä on käytävä...

... ja käytävässä paljon työhuoneita, heh. Kas kun taas vaan vitsit pyörii mielessä. Kuten klassikko "Suomalainen, ruotsalainen, norjalainen ja Jytiili kilpailivat kuka on paras kaikessa? - Vastaus: Kaikki muut paitsi Jytiili, joka ei mennyt saunaan katsomaan kuumia perunoita sukellusveneellä"

Ja sitten veljet, asiaan. Työnteko on tässä alivuokralaisperheessäni kovasti esillä ja kaverinikin on ilmeisesti jonkinnäköisen monikansallisen yrityksen johtoportaassa. Viime aikoina töihin meno on lisääntynyt ja lähes joka päivä päiväkodin jälkeen kaverini lähtee illalla töihin. Työpaikat ovat ympäri maailmaa, joten paikkoja riittää. Työpaikka on ollut mm. Dubaissa, Riiassa, Tikkurilassa, sekä Annin ja Erkin mökillä. Työt ovat hyvin salaisia, koska niistä ei paljon kerrota. Yleensä töissä tehdään kuulemma töitä, leimaillaan papereita ja soitellaan puhelimella. Työkavereita on paljon ja niiden kanssa tehdään eri juttuja.

Myös työpaikan varastot ovat suunnattomat. Sieltä löytyy lähes mitä vain. Tänäänkin kun tuo tiedottajani navigaattori lakkasi toimimasta (nyt se ressukka on tosi hukassa), kaverini lupasi tuoda uuden töistä, koska hänellä oli niitä NIIN paljon siellä varastossa. Päivitän listan jonain päivänä, niin voitte sitten häneltä pyytää, josko puuttuvia asioita saisi kaverini töistä kätevästi.

Tänään paljastui aika yllättäviäkin tietoja mitä siellä töissä tehdään. Viime aikoina on tehty kaksi asiaa. Ensinnäkin on kaverini rakentanut töihin Särkänniemen. Siellä ei ole vasta kun törmäilyautot, mutta niissä pitää olla varovasti, ettei hattu lennä. Toinen olikin sitten ilmeisesti isompi projekti, johon tarvittiin työkavereita. Kuin salama kirkkaalta taivaalta kaverini pläjäytti kesken automatkan: " Me ollaan valloitettu maailma työkavereiden kanssa!" Hieman siinä sitten kakistelimme asiaa, mutta se oli aika helppoa kuulemma. Kaverini sanoi, että on myös kirjoittanut aiheesta ja sitä voi sitten lukea sen jälkeen, kun on käynyt ajelemassa törmäilyautoilla.

Huomenna on taas odotettavissa uusi työpäivä, joten katsotaan sitten jokos kaverini ehti käydä kuussa. Ai niin, hänhän kävi siellä jo 4 viikkoa sitten hakemassa sen, minnekäs muualle kuin töihin varastoon...

2 Comments:

  • Sorsu on kohta ihan ylilihava, jos ainoa huvitus täällä on sen syöttäminen. Lisää tiedotusta siis, sanoo Napu, jonka mielestä pähkinät saa Sorsulainen vapaasti syödä, mutta leipä kuuluisi pienelle nälkäiselle olennolle täällä.

    By Anonymous Anonyymi, at 13/10/07 23:07  

  • Aikas velmuilija :D

    By Blogger Polkkapossu, at 20/10/07 07:48  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!