Jytiblog

keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Muutto valmiiis

Tervehdys pitkästä aikaa oi ystäväiseni! Kuten olette varmaan huomanneet, muutto vie mehut miehestä kuin Jytiilistäkin. Onneksi pahin on takanapäin ja olen jo päässyt hieman lepäilemäänkin.



Asuntoni, johon tuo pyöreäpäinen poika myös perheineen muutti, on oikein viihtyisä ja sijoittuu idylliselle Tampereelle kuten kuvasta näkyy.


Kuva on otettu muuten Särkänniemen tornista, jossa kaverini piipahti kaverinsa Villen kanssa. Erityisen mieluisia olivat leppäkerttuajelut, Crazy Bus sekä vanha kunnon Possujuna. Uusina tuttavuuksina löytyi Pikku Hinaaja sekä klasikko Kantti&Kantti, jossa vain viime tingassa pystyy kääntämään autoa niin, ettei joudu Näsijärven aaltojen syleilyyn. Suosittelen!

Yhtä laitetta suosittelen käyttämään ainoastaan siten, että sinne mennän isin kanssa ja laitetaan isin kämmen tiiviisti silmien eteen ajelun ajaksi. Matkan aikana voi varovasti kurkkia sormien välistä samalla isin toista kättä puristaen. Ajelun lopuksi pitää hihkaista: "Nyt me päästiin taas tänne mukavaan paikkaan!"



Kesä on kiireistä aikaa ja minäkään en hirveästi kerkene tarinoimaan tällä kertaa. Kuitenkin haluan päättää päivän blogini jälleen sanoin, joita aforistimme ammentaa pohjattomasta arkustaan:

Paidat aina pienenee,
se on paitojen elämää!




adopt your own virtual pet!