Jytiblog

keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Häääpi bööötiii tooo juuuu



Tällälailla kaverini tuossa lauleskeli, kun tulimme vaalestamasta sunnuntaina.
Tänäänhan on oikea juhlapäivä, mutta kunnon juhlat on sitten lauantaina.
Eilen kaverini olikin talon lenkkisaunassa ja siellä kaveri Venla jo olikin kanssa saunomassa. Saunominen on aina mukavaa, mutta yksi asia siellä on hieman pelottava, nimittäin viemäri. Kaverilleni tuli aikamoinen hätä kun Venla istui vielä paljussaan, vaikka siitä oli jo tulppa otettu pois. Kaverini nimittäin pelkäsi, että saunakaveri menee veden mukana viemäriin. Venla nousi paljustaan ilmeisesti viime hetkellä, koska muutama kyynelkin pääsi kaveriltani. Kotona sitten tutkittiin vielä omaa ammetta ja huomattiin, että siitä reiästä ei mahdukaan läpi. Helpotus oli suuri.

Tiedottajakin pääsi jo viime viikonloppuna juhlahumuun kansantansseja harrastavan kaverinsa polttareihin. Kaveri on myös innokas kokkailemaan ja tässä hänen tuotoksensa juhlaseurueen valitsemista raaka-aineista. Tiedottaja oli jo tuossa vaiheessa niin liikuttunut juhlissa, että ei muista mitä hilloketta se nyt oli. Ehkäpä valaistusta saadaan muilta juhlijoilta...

3 Comments:

  • Kirjeenvaihtaja taas oli niin hillokkeessa kyseisissä kansantanhuissa, ettei edes muista nähneensä tuollaista pöperöä :).

    By Blogger Kirjeenvaihtaja, at 21/3/07 15:49  

  • Nyt on kevät ja lämmin, nyt on kevät ja Lämmin, nyt on kevät ja lÄmmIn, nyt on kevät ja LäMMiN, nyt on kevät ja LÄMMIN, nyt on kevät ja L_Ä_M_M_I_N!!!

    Ei muuta. Lisää blogia.

    Napu

    By Anonymous Anonyymi, at 29/3/07 18:38  

  • Jytiilille ja perheelle isot kiitokset hienoista häälahjoista. Ja hauskaa oli :)

    By Blogger Polkkapossu, at 2/4/07 09:23  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!