Jytiblog

torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Remonttivinkkejä, osa 27651A231

Silloin tällöin tulee hetkiä, jolloin on hyvä valaista hieman teitä myös remontoinnin saloihin. Tällä kertaa aloitamme helpommasta kohteesta ja jossain vaiheessa jatkan kentien hieman kinkkisemmällä projektilla.

Kätevän ratkaisun on tietenkin tehnyt kaverini, joka kunnostuspuuhissa on antanut itselleen nimen "Remontti-Reiska". (Toivottavsti ei tästä videosta ota hirveästi esikuvaa)

Ongelmanahan on se tuiki tavallinen reikien tilkitseminen seinässä. Joskus on tarvittu jotain laitetta ja sitä varten on porattu seinään reikä. Laite on sittemmin hajonnut ja telinettä ei enää tarvita. Muistona on vain muutama porattu reikä seinässä.

Nythän on niin, että monet tyytyvät perinteisiin pakkelointiratkaisuihin. Siinähän ei ole mitään valittamista, mutta hirveän persoonalliselta se ei tunnu näin yksilöllisyyttä korostavana aikana. Tästä syystä Remontti-Reiskamme on päättänyt toteuttaa kierrätystä hyväksi käyttäen seuraavan ratkaisun. Tarvikkeita ei sinänsä paljoa tarvita ja kuvasta löydätte kyllä tarvittavat materiaalit.

1 Comments:

  • Mitä on tapahtunut Jytiilille ja pienelle ystävälle? Onko suu kiinni veivaaminen vienyt kaverrukset niin mukanaan, ettei kirjoittamiselle enää jää aikaa? Pääkaupungissa kaivataan...

    K-täti

    By Anonymous Anonyymi, at 3/9/07 09:50  

Lähetä kommentti

<< Home


adopt your own virtual pet!